X-GLOO

home_icon_x-gloo www.x-gloo.org

facebook_icon_x-gloo www.facebook.com/XGlooCroatia

Slobodni smo vam ponuditi potpuno inovativni proizvod na hrvatskom tržištu.
Radi se o vrhunskom proizvodu kako po izradi, tako i prema području primjene gdje gotovo da ne postoje ograničenja.

X-GLOO je patentirani proizvod Firme Skywalk (Grassau, Njemačka) i dobitnik nagrade Red Dot Design Award za najuspješniji produkt dizajn.

X-GLOO je vrlo jednostavan i izdržljiv napuhujući šator/paviljon koji se može postaviti za svega 10 minuta. Vrlo je efektan i uočljiv kako u interijerima tako i na vanjskim prostorima. Posebno dobar efekt postiže na raznim sajmovima kao štand, kao info-pult na trgovima ili pri nekim događanjima te kao priručna pozornica.

Cijeli koncept je zamišljen na vrlo originalan način, a veliki broj mogućnosti koje se pružaju u kreiranju prezentacijskog mjesta sami možete sagledati i iz našeg cjenika. Radi se o tome da postoji niz dijelova od kojih možete sami sastaviti svoj šator ili odgovarajućom kombinacijom čitav izložbeni paviljon od nekoliko segmenata. Osim toga pruža vam se mogućnost brandiranja prema vašim željama. Dakle, dobit ćete originalni i unikatni proizvod savršen za promociju i vrlo upotrebljiv za sve prilike velik broj puta. Usporedite to samo sa dosadašnjim paviljonima i info pultovima sagrađenim od priručnih materijala i problemima vezanima za transport i montažu.

x-gloo kombinacija satora

Cijena će ovisiti o tome kakvu kombinaciju odaberete. Krenuvši od osnovnog dijela Matrix (noge na napuhavanje sa krovom) možete dodavati bočne stranice po želji, pa sve do kompletno unikatnog brandiranog paviljona točno prema vašim zahtjevima, standardima i potrebama.

Osnovni model moguće je dobiti sa čičak trakama koje se nalaze na bočnim stranicama i koje služe za aplikaciju nekog bannera. Tako je moguće mijenjati i reklamu ovisno o situaciji ili osobi koju promovirate.

Investicija se višestruko isplaćuje već na drugom postavljanju u odnosu na klasične paviljone. Nema transporta posebnim vozilima (X-GLOO stane u oveći ruksak), nema komplicirane instalacije i sastavljanja, a paviljon postavi jedna osoba za svega 10 minuta sa ručnom pumpom. X-GLOO je izrađen od izdržljivog i nepropusnog materijala, izdrži vjetar i preko 60 km/h, a teži u ruksaku svega 30-ak kg. Spajanjem dva najveća modela (6×6) možete dobiti prostor za veliki broj ljudi i stolova, a prostor iznutra može se podijeliti i posebnom unutrašnjom stranicom/zidom.

x-gloo ruksak

Poseban dogovor sa našom agencijom možete odraditi i u vezi brandiranja cijelog koncepta. Možemo vam pomoći oko dizajna, pripreme za tisak i izrade bannera ili drugog materijala (čime se bavimo više od 10 godina).

Slobodno nas nazovite ili se javite e-mailom kako biste saznali više o ovom atraktivnom proizvodu za promociju vaše stranke i programa te kako najbolje iskoristiti ovu veliku oglasnu površinu na najbolji način.

PROJEKT