about us

o nama_preview

Studio za dizajn “Borovac i Bence d.o.o.” preko 15 godina pruža usluge u svim područjima grafičkog dizajna. Stekli smo ogromno iskustvo na mnogim poslovima od korporativnog dizajna i brandinga, preko marketinških kampanja, pa sve do pojedinačnih grafičkih publikacija.

Naša posvećenost svim detaljima dizajna omogućila je stvaranje respektabilne liste referenci iz svih grana industrije, a svojim radovima često smo bili prisutni i u drugim zemljama.

“Borovac i Bence d.o.o.” studio je koji nastoji zaokružiti svoju ponudu poznavanjem svih tehnika i tehnologija tiska, zahtjevnosti pojedinih medija kao i kratkih rokova za potrebe moderne brze komunikacije.

Za potrebe originalnog i brzog idejnog rješenja koristimo i vlastiti foto studio sa profesionalnim uređajima i rasvjetom, a izvedbena rješenja, probne otiske ili print velikih formata možemo izvesti u vlastitom prostoru na trenutno najboljem printeru u Hrvatskoj.

Ponudu smo proširili i osmišljavanjem izložbenog prostora ili paviljona u suradnji sa njemačkim brandom X-GLOO.

Bilo da se radi o izradi nove i originalne ambalaže, novinskog oglasa, kataloga, billboarda ili obične posjetnice – tu smo za vas!

PROJEKT