HQ print

iPF9100_8100_Spec

Borovac i Bence d.o.o. nudi uslugu foto printa velikog formata, kaširanje, plastifikaciju i izradu aluminijskih okvira za slike.

Koristimo printer Canon iPF9100 12 bojni photo pisač u s pigmentiranim tintama na vodenoj bazi max.  širine ispisa 160 cm. Namijenjen za tisak probnih otisaka, fotografija, plakata i umjetničkih reprodukcija u vrhunskoj photo kvaliteti. Odlična UV postojanost ispisa, na pojedinim materijalima i preko 100 godina.

Za konkrentne upite i ponude stojimo na raspolaganju!

 

IZBOR I OPIS PAPIRA:

High Color Contrast mat papir 120-140 g/m2

Karakteristike: Univerzalni matt Ink Jet papir manje gramature. Često se koristi jer je dosta tanak (ali čvrst!). Pogodan za toplu i hladnu laminaciju.
Namjena: ispis karata, tehničkih i arhitektonskih crteža u visokoj rezoluciji, te slika s manjim do srednjim intenzitetom boja. Također je pogodan za CAD, GIS, prezentacije, crteže, ilustracije, grafikone, tablice, impozicije i sl.

High Color Contrast mat papir 180 g/m2

Karakteristike: Univerzalni matt Ink Jet papir velike gramature. Papir vrhunske rezolucije-vodootporan. Pogodan za toplu i hladnu laminaciju.
Namjena: ispis fotografija, plakata i postera u visokoj rezoluciji, prezentacija, slika i crteža gdje god se zahtijeva čvrsti mat papir.

HW Photo Satin papir 190 g/m2

Karakteristike: Univerzalni polusjajni (satin) foto papir. Ovaj papir ima širok bojni opseg, te omogućuje oštar ispis i intenzivne boje.
Namjena: za izradu fotografija za izložbe te za širok raspon aplikacija uključujući ispis probnih otisaka, digitalnih fotografija, plakata i postera velikih formata. Laminiran je pogodan za primjenu u pingvinima i roll up stalcima.

PRO Photo Gloss papir 300 g/m2

Karakteristike: Univerzalni sjajni (glossy) foto papir velike gramature. Ovaj papir ima širok bojni opseg, te omogućuje oštar ispis i intenzivne boje.
Namjena: pogodan za širok raspon aplikacija uključujući ispis digitalnih fotografija, plakata i postera velikih formata i svugdje gdje se zahtijeva visoki sjaj. Ispis najsličniji klasičnim fotografijama.

CANVAS umjetničko platno 390 g/m2

Karakteristike: platno za ispis umjetničkih reprodikcija u photo kvaliteti. Trajan ispis u kombinaciji s pigmentiranim (UV) tintama. Pogodan za napinjanje na slikarske rame i stavljanje pod staklo.
Namjena: ispis umjetničih slika i reprodukcija na platnu.

BACKLIT FILM NC cca. 270 g/m2

Karakteristike: Univerzalni transluncentni poliesterski film srednje gramature – 225 mikrona (270 g/m2) namijenjen za primjenu u svjetlećim boxovima i displejima. Ispis je na prednjoj strani te se slika dobro vidi i bez uključenog pozadinskog svjetla. Kod upaljenog pozadinskog svjetla boje se dodatno ističu te se postiže vrlo atraktivan ispis. Namijenjen za unutrašnju i vanjsku primjenu. Pogodan za hladnu laminaciju.
Namjena: svjetleći boxovi i displeji s pozadinskim svjetlom.

 

KAŠIRANJE:

Kaširanje je lijepljenje fotografije, postera ili plakata na čvrstu podlogu.  Kod nas možete kaširati na kapaline i kapafix čvrste, pjenaste ploče debljine 5 mm ili 10 mm. U ponudi imamo i aluminijske kukice koje se stavljaju na pozadinu ploče kako bi vaša slika mogla stajati na zidu.
Vaše kaširane fotografije možete dodatno zaštiti plastificiranjem (sjajna ili mat plastifikacija). Dodatna zaštita plastificiranjem štiti od sunčevih zraka, grebanja, zatim vodootpornost i ostalo.

ALUMINIJSKI OKVIR:

Okvire za slike i plakate koji su kaširani na kapaline ploče sastavljamo od rezanih aluminijskih letvica. Svi okviri se mogu rastaviti i ponovo koristiti za drugi kaširani plakat ili sliku. Okivir mogu biti u srebrnoj ili crnoj boji.

PROJEKT